Založ si blog

Chlapček a jeho influenceri

Neuveriteľné čo sa deje namiesto upokojovania v útrobách politickej scény. Pred nejakým časom bol deklarovaný zmier, pokoj a okrúhle stoly. Lebo ako sa správajú politici, tak aj ľudia a národ. Bol to dobrý plán, ale…

Ale nie, my budeme hecovať. Potrebujeme to, máme asi jasný koncept, však pán Michal Šimečka? Obrazne: „Chlapček s pupákmi ejakuluje na národ a vládu ktorá demokratickým spôsobom vyhrala voľby“. Chcel som sa za túto vetu najprv ospravedlniť, ale vyšiel z toho skoro názov tohto fejtónu. Ak sa toto slepé a nekompetentné burcovanie neskončí, môže začať občianska vojma. Sám premiér povedal, že ak dôjde k nejakému atentátu, už svojich voličov nebude upokojovať ako to robil po atentáte na neho.

Bezradný šovinista a tragéd Michal Šimečka ide po stopách svojho otca (k nemu pár slov nižšie) a nechutne burcuje národ. Má dobrého učiteľa. Myslím si, že sedliacky zmýšľajúci národ sa musí naučiť prijať bezradnosť tejto progresívne nadradenej rasy ako fakt. Živia falošný liberalizmus a nemusí to dobre dopadnúť.

Minule som sa rozprával s jedným významným a známym človekom na úrovni umeleckej, ale i duchovnej, a ten mi povedal, že ich treba priať. Vraj to myslia dobre, hoc nevedia čo činia. Nie som tak ďaleko duchovne, aby som to dokázal. Snažím sa byť nestranný a na vec nazerať vždy z viacerých uhlov. Tu mi táto masívne reklamnä kampaň na opozíciu príde trochu tragikomická silená. Z akého dôvodu?

Pán Šimečka a pán Grohling pri organizovaní posledného protestu v utorok zabudli na to, že nie celé Slovensko súhlasí s ich šovinizmom. Nezabudnem ako týždeň po atentáte Grohling ani slovom v Ta3 v relácii „Téma dňa“ neuznal, že to burcovanie národa v uliciach tak trochu napomohlo atentátu. Šimečka sa potom pýtal premiéra keď sa vrátil z PN, kedy už začne vládnuť. Chlapček takmer ejakuloval. Noty má jasné a využíva pri tom ako influencerov známe herecké tváre. Proti nim nemám vlastne nič, dokonca si ich vážim pre ich umeleckú činnosť. Spoločensky však už rovnaký názor nezdieľame. Vadí mi egoistický radikalizmus opozície. Choďte spraviť protest do Medzilaboriec!!!

Na poslednom proteste dostali ľudia akurát tak úpal. To je všetko. Ministerka kultúry dala jasné stanovisko v bodoch, prečo koho odvolala, sú to nepopulárne zmeny na manažérskych postoch, ktoré robili aj minulé vlády. Neobraňujem ju, je to politický boj. Do toho však pán Šimečka vytiahol svojich spomínaných influencerov z televízneho povedomia. Urobiť prevrat silou mocou. Iba jediná pravda. Jeden názor. Jedno dobro. V minulosti to už tak raz bolo a nedopadlo to dobre. Pozrime sa na vec ale aj z iného uhla.

Ministerka kultúry na štvrtkovej TB deklarovala, prečo sú influenceri progresívcov v uliciach. No ich páni zúria, bude to tým. Pán Šimečka st. človek, ktorý nenávidí Slovákov a nadáva im do svíň pre opačný názor, tento človek si nechal z Fondu na podporu umenia „pritiecť“ do svojej nadácie 650tisíc eur za 4roky!!! Had, že mu nie je mdlo!!! Nechutné!!!! Len pre predstavivosť, spomínaný fond má striktné pravidlá. Ja osobne som vypracovával projekt na moju knihu. Musíte uviezť detaily: ako dátumy prípravy, dátumy realizácie, dátumy vydania. Atď. Je to veľmi prísne. Nedostal som to. Je to v pohode, som undergroundový autor. Ale že to nedostane ani Jožko Banáš, to mi bolo divné. Už vieme kam časť peňazí tiekla. Je potrebmé sa pozrieť na vec z viacerých pohĺadov a nie vždy veriť influencerom. Len taký úsmevný príklad z iného súdka: Neverím, že Zuzka Plačková jedáva v Dubaji paštéty Tatrakon, hoci bola ich influencerkou. Takže upokojme vlny. Bez vetra…

Chlapček s pupákmi ejakuluje. Mohol by to byť krásny názov mojej novej knihy. Ale nebude. Ušetril som si ho pre Michala Šimečku, ktorý nevie a nechce pochopiť, že nie celý národ stojí za ním a jeho otcom. Drzosť globalistov nemá konca. Už sú avizované ďalšie protesty poslancom Hlinom. Alias presieračom pozdĺž celý politocký elaborát. Ten bol už všade. Zase ideme rozdúchavať nenávisť. Občianska vojna je na spadnitie a radikálne progresívny oligarchovia sa spolu s mediálnymi kolaborantmi hlavného prúdu a ich influencermi chcú chopiť moci v našej krajine.

Protest skončil, čakáme ďalší. Aj ten skončí. Fakt. Ľudia sa po prvom rozišli do domovov a ráno do práce. Zase sme sa na tlačovkách dozvedeli niečo viac. Neobhajujem ani vládu, ani opozíciu. Je to súboj propagánd, ktorý ja vidím tak, ako som napísal. Som rád, že som ešte nikdy v živote nebol voliť. Politika rozdeľuje. Nenechajte sa zatiahnuť do rozhovorov plných krvavých očí. Vždy bude niekto hundrať. Menej, či viac. Hlavne sa z toho netreba posrať, je to len politika o ktorej je potrebné zbierať dáta nielen z jedného prúdu nositeľov informácií.

Zvládneme to.

JM

Dobré správy :-)

12.09.2024

Môj nový román sa bude volať DEJINY ĽUDSKÉHO GÝČU. Vychádza 11.11.2024 a pokrstím ho 13.11.2024 o 18.00 v BRATISLAVE – SK Vajnorská. Nebude to obyčajný krst. Bude to dvojitý krst, spolu s novým románom Paľka HIRAXA Baričáka, ktorý dostal názov TEOM. A keďže dobrých krstov nie je nikdy dosť, naše romány opakovane pokrstíme aj 5.12.2024 v KOŠŤANOCH NAD TURCOM. [...]

Zvrátená doba nenásytného spôsobu dobre zamaskovanej totality

11.09.2024

Kam sme sa to až dostali? Toto sú čo za totalitné praktiky? Prečo by mal riaditeľ Národného divadla v Košiciach vysvetľovať fotku s ministerkou kultúry? Veď toto je šialené. Totalitné praktiky u niektorých novinárov sa stali živnou pôdou pre nepokoje v tomto štáte!!! Nerád to píšem, ale je to fakt. Môžu za veľa zla. No keď si riaditeľ divadla dá [...]

Umelecká obec plná nadľudí

02.09.2024

Robo Papp dostal BAN na jednom nemenovanom hudobnom portáli len za to, že vyjadril slušnou formou svoj politický názor. Neuveriteľné. Stal sa hneď obeťou liberálneho lynču. Je to šialené, kam sme až dospeli. Týmto by som mu chcel vyjadriť podporu. Nehaním žiadnu politickú stranu, nakoľko som ešte nikdy v živote nebol voliť. Nie je však normálne, že ak si niekto povie [...]

mokraď, Čičmany

„Vzkriesená“ mokraď v Čičmanoch začína opäť fungovať. Nadšenci ju oživili v čase dlhotrvajúceho sucha

16.09.2024 08:00

Podmáčané lúky a slatiny sa v minulosti pravidelne kosili, no v súčasnosti sú často opustené. Takúto zanedbanú mokraď si všimli v Čičmanoch, kde si dobrovoľníci „vyhrnuli rukávy“ a pomohli jej.

vojna na Ukrajine, Charkov

ONLINE: Zelenskyj naliehavo žiada západné zbrane: Potrebujeme 14 brigád, nevyzbrojili sme ani štyri

16.09.2024 06:20

Potrebujeme 14 brigád, aby sme boli pripravení. Ale až doteraz sme z balíčkov západnej pomoci nemali výbavu ani pre štyri, uviedol Zelenskyj.

Poľsko, počasie, záplavy

ONLINE: Stredná Európa ešte nie je za vodou, búrka Boris ďalej vyčíňa. Obetí je už osem, v Česku štyria nezvestní

16.09.2024 06:00, aktualizované: 07:51

Najsilnejšie zrážky síce boli v strednej Európe zrejme počas víkendu, ale v postihnutých štátoch stále hrozia povodne.

Dunaj / Bratislavský hrad / Počasie / Ďážď /

Vrchol povodní ešte príde, Dunaj do stredy stúpne nad deväť metrov. Vláda avizuje, že preplatí škody za zaplavený majetok

16.09.2024 06:00

Krízový štáb zároveň vyzýva občanov, aby aj napriek zlepšeniu počasia boli opatrní

Ján Marton

Niektorí ľudia sa nikdy nezbláznia, tí musia mať ale príšerný život. - Ch. Bukowski

Štatistiky blogu

Počet článkov: 36
Celková čítanosť: 43955x
Priemerná čítanosť článkov: 1221x

Autor blogu

Kategórie