V celku kvalitný marketing jednej tolerantnej propagandy

Politický marketing dnes celkom kvalitne i keď z pozadia ťahá za šnúrky. Nakoľko politika je súboj takmer vždy dvoch propagánd, ľudia sa delia na dva brehy v ktorých ako rieka tečie náš spoločný život. Na internete mi vybehol farebný príbeh o jednom trestnom oznámení. K tomuto obrázku (viď vyššie) len môj krátky názor:

Ak si chce nejaká umelecká organizácia odohrať divadlo s tématikou QUEER úplne v pohode. Som otvorený a tolerantný. Nech si nájde miestnosť na Slovensku v nejakom meste, v ktorom budú s týmto predstavením stotožnení, následne si umelci zaplatia prenájom podľa platných tabuliek a nech to kľudne odohrajú pre ľudí, ktorým je táto téma blízka.

Apropo, teraz niečo veľmi kľúčové a podstatné: prečo by sa ale malo tak špecifické predstavenie, hrať v SND, keď sa daňami na chod tohto divadla skladajú aj ľudia, ktorí sú absolútne proti propagácii LGBTI a QUEER? Takže takéto vyhlásenia majú vždy dve strany mince a netreba sa z nich posrať. Skôr sa nadýchnuť a pozrieť z rôznych uhlov pohľadu.

Zbytočne sa tu budeme strašiť trestnými oznámeniami, je to až smiešne. Ale zase chápem z pohľadu propagácie druhú stranu dúhovej propagandy, ktorá túto informáciu môže využívať na ďalšie šírenie pnutia medzi ľuďmi. Jedná sa vlastne o celkom kvalitný marketing dúhovej propagandy. Prípadne má daná strana agendu na ďalší protest, lebo tých nie je v poslednej dobe nikdy dosť.

A môj záver? Absolútne podporujem riaditeľku SND pani Zuzanu Ťapákovú.

J.M.

Dejiny ľudského gýča

27.09.2024

Môj piaty román DEJINY ĽUDSKÉHO GÝČA je vôbec moja prvá vlastná kniha, ktorej rukopis som prečítal tri krát. Vedome som sa snažil o to, aby každé slovo malo svoje pevné miesto. Aby nebolo navyše, ale naopak ani žiadne nechýbalo. A ako to celé v skratke prebiehalo? Milujem čas keď môžem tvoriť slovom: Neviem sa dočkať večerného ticha, kedy otvorím počítač a [...]

Knihy sú doménou väčšinou bohatších vrstiev obyvateľstva

18.09.2024

Vždy sa pristihnem pri tom, že som šťastný, že som ešte nikdy v tomto živote neodovzdal svoj bezvýznamný hlas žiadnemu politickému subjektu, na podporu ich propagandy. Dokonca sa mi často potvrdzuje aj moja obľúbená veta: Čo politik, to Kokot. Presne ako dnes ráno po zistení ďalších informácií z diania v našom štáte. Mnohí hovoria, že voliť je občianska [...]

Dobré správy :-)

12.09.2024

Môj nový román sa bude volať DEJINY ĽUDSKÉHO GÝČA. Vychádza 11.11.2024 a pokrstím ho 13.11.2024 o 18.00 v BRATISLAVE – SK Vajnorská. Nebude to obyčajný krst. Bude to dvojitý krst, spolu s novým románom Paľka HIRAXA Baričáka, ktorý dostal názov TEOM. A keďže dobrých krstov nie je nikdy dosť, naše romány opakovane pokrstíme aj 5.12.2024 v KOŠŤANOCH NAD TURCOM. [...]

Kuba, blackout, Havana

Kuba po celoostrovnom blackoute pomaly obnovuje dodávky elektriny

19.10.2024 08:06

Kuba začala v polovici piatkového večera po celoostrovnom výpadku postupne obnovovať dodávky elektriny.

trump

Trump: Ak pôjde Čína na Taiwan, uvalím na ňu 150 až 200 % clá

19.10.2024 07:46

Pokiaľ by Čína "šla na Taiwan", kandidát Republikánskej strany na prezidenta USA Donald Trump by uvalil na Peking dodatočné clá.

SR NRSR 19.schôdza 15.deň konsolidácia BAX

Hrabko: Správa SIS k atentátu je ako Columbova žena. Dolinková je prvá obeť konsolidácie

19.10.2024 07:11

Avizovaná správa SIS o atentáte na premiéra vzbudila veľké emócie ešte predtým, ako vôbec uzrela svetlo sveta, hovoríl publicista Juraj Hrabko.

vojna na Ukrajine, Kursk

ONLINE: Poľský minister: Ukrajinci sú statoční, ale vojnou vyčerpaní. Plán víťazstva nezmení okamžite realitu

19.10.2024 07:00

Ukrajinci žijúci v Poľsku zatiaľ neprejavujú príliš veľký záujem o plánovanú dobrovoľnícku brigádu, hovorí poľský minister obrany.

Ján Marton

Niektorí ľudia sa nikdy nezbláznia, tí musia mať ale príšerný život. - Ch. Bukowski

Štatistiky blogu

Počet článkov: 37
Celková čítanosť: 45840x
Priemerná čítanosť článkov: 1239x

Autor blogu

Kategórie