Založ si blog

Nevolím

Už od zajtra sa snáď to pnutie medzi ľuďmi, ktoré vytvárajú dve politické propagandy upokojí.

Vyhrá lepší marketing. Lepšie vykonštruované sľuby a prázdne drísty. Je to môj názor a nikomu ho nevnucujem. Rozhodol som sa aj preto ignorovať voľbu prezidenta, nakoľko nie som zástanca menšieho zla.

Nepáčilo sa mi však, ako si ľudia démonicky a s krvavými očami uzurpovali svoje právo na pravdu. Ako boli hnaní svojimi motivátormi. Z jednej a či z druhej strany. Ja mám vo svojom okolí ľudí aj z jednej, aj z druhej strany. Aj nevoličov ako som ja. Odmietal som a aj odmietam pokrivenú ofenzívu niektorých politikov, ba dokonca tendenčných novinárov prezentujúc svoj osobný názor, ktorí národ počas štvavej kampane rozdeľovali. Niektorí sa správali ani NADĽUDIA a majitelia pravdy.

VERÍM, že to od zajtra pominie. Názor nie je pravda. Je to iba názor. Počkajme si, ono to všetko odpláva po prúde a príde niečo iné.

Niektorých čaká od zajtra možno organizovanie ďalších zhromaždení, či protestov a iní budú zase oslavovať. Tí ďalší ako ja sa nebudú môcť sťažovať, nakoľko svoj hlas neodovzdali.

Pochopiteľne, vyhrať môže len jedna strana. Ja si myslím, že pre bežného človeka je úplne jedno, kto tam nakoniec bude. Svet sa nezastaví a dokonca aj slnko normálne vyjde. Hlavne sa z toho netreba posrať a nebyť zbytočne premotivovaní. Základ je ostať v pohode, ak aj tvoj sused, kolega, alebo kamoš má iný politický názor. Politika je pánske huncúctvo, mňa o môj hlas určite dnes neoberie.

Majte pekný víkend😊

JM

Ja a môj OASIS

19.07.2024

Dnes ráno prišla poštárka a doniesla mi darček. Platňu… Presne pre tento album z roku 1995, ktorého LP držíme s Ľubom v ruke som začal tvoriť. Vyvinulo sa to celkom jednoducho a nečakane. Lebo plány v živote sú absolútne na hovno. To je teda môj názor. Buď to príde, alebo nie. A to je jedno, čoho sa to týka. Vtedy to proste prišlo. Album od kapely OASIS – (what´s [...]

Ján Marton a Pavel HIRAX Baričák – Vianoce

16.07.2024

Vianoce Darčeky už čakajúna neposlušné detia v krčme na rohusa ešte stále svieti Kapor a oplátky pol deci na stojáka kravaty a viazanky kapustnica prihára pre nás… Na Vianoce našej lásky v zime nám kvitnú sedmokrásky a každý deň je ten štedrý nielen december 24 Po snehu už nie je nikde ani stopy celkom mi tu stačia moje letné boty stromček sa už leskne krásnym [...]

Ján Marton a Pavel HIRAX Baričák – Vo hviezdach

10.07.2024

Na skúške pôvodnej tvorby 🙂 Vo hviezdach Naše mestá plné vôní tvoje miesta kde som sám Lesy lúky v mojej dúhe ty si tá čo v sebe mám Prečo hľadáme kroky do neba Keď na zemi ty i ja sme doma Vo hviezdach sú čarovné odrazy a zrkadlá na miestach na zemi ty i ja Vo hviezdach sú sny ukryté vo fľaši na miestach na zemi ja i ty Naše tichá plné hluku tvoje miesta kde som [...]

Austria Tokyo Olympics Belarus Runner

Stovky Slovákov možno teraz zo Schwechatu neodletia na dovolenku. Čo im hrozí na rakúskom letisku?

27.07.2024 11:00

Rakúska polícia nasadí takmer 700 svojich príslušníkov, ktorí majú úlohu zabrániť narušeniu plynulého fungovania veľkého letiska.

Peter Gregor, ta3

Podplukovník Gregor: Kto lietal na migoch, si do F-16 nesadne. Výcvik sme postavili na nových a mladých ľuďoch

27.07.2024 10:00

Na F-16 sa lieta úžasne. Vieme s nimi robiť veci, ktoré sme doteraz nemohli so žiadnym iným strojom, povedal pre ta3 veliteľ letky F-16 Peter Gregor.

Biden

Biden plánuje justičné zmeny a obmedzenie prezidentskej imunity

27.07.2024 09:35

Americký prezident predstaví verejnosti svoje reformné plány týkajúce sa Najvyššieho súdu.

Trump atentát

FBI potvrdila, že Trumpa zasiahla do ucha guľka atentátnika alebo jej fragment

27.07.2024 08:58

Federálny úrad pre vyšetrovanie ukončil dohady a konšpiračné teórie ohľadne príčiny Trumpovho zranenia.

Ján Marton

Niektorí ľudia sa nikdy nezbláznia, tí musia mať ale príšerný život. - Ch. Bukowski

Štatistiky blogu

Počet článkov: 27
Celková čítanosť: 29281x
Priemerná čítanosť článkov: 1084x

Autor blogu

Kategórie