Založ si blog

Nevolím

Už od zajtra sa snáď to pnutie medzi ľuďmi, ktoré vytvárajú dve politické propagandy upokojí.

Vyhrá lepší marketing. Lepšie vykonštruované sľuby a prázdne drísty. Je to môj názor a nikomu ho nevnucujem. Rozhodol som sa aj preto ignorovať voľbu prezidenta, nakoľko nie som zástanca menšieho zla.

Nepáčilo sa mi však, ako si ľudia démonicky a s krvavými očami uzurpovali svoje právo na pravdu. Ako boli hnaní svojimi motivátormi. Z jednej a či z druhej strany. Ja mám vo svojom okolí ľudí aj z jednej, aj z druhej strany. Aj nevoličov ako som ja. Odmietal som a aj odmietam pokrivenú ofenzívu niektorých politikov, ba dokonca tendenčných novinárov prezentujúc svoj osobný názor, ktorí národ počas štvavej kampane rozdeľovali. Niektorí sa správali ani NADĽUDIA a majitelia pravdy.

VERÍM, že to od zajtra pominie. Názor nie je pravda. Je to iba názor. Počkajme si, ono to všetko odpláva po prúde a príde niečo iné.

Niektorých čaká od zajtra možno organizovanie ďalších zhromaždení, či protestov a iní budú zase oslavovať. Tí ďalší ako ja sa nebudú môcť sťažovať, nakoľko svoj hlas neodovzdali.

Pochopiteľne, vyhrať môže len jedna strana. Ja si myslím, že pre bežného človeka je úplne jedno, kto tam nakoniec bude. Svet sa nezastaví a dokonca aj slnko normálne vyjde. Hlavne sa z toho netreba posrať a nebyť zbytočne premotivovaní. Základ je ostať v pohode, ak aj tvoj sused, kolega, alebo kamoš má iný politický názor. Politika je pánske huncúctvo, mňa o môj hlas určite dnes neoberie.

Majte pekný víkend😊

JM

Propaganda a jej mierové výkriky

26.04.2024

Popravde som si myslel, teda naivne som si myslel, že všetko akosi po tej inkriminovanej nedeli utíchne. Inkriminovanú nedeľu mám na mysli nedeľnú noc, kedy sa prišlo na to, kto bude nový demokraticky zvolený prezident. Veľmi som sa mýlil. Musím však uznať, že som sa v koži pozorovateľa cítil veľmi dobre. Ja ako večný – teda zatiaľ absolútny nevolič som sledoval [...]

mARTon – Je to len v nás (demo CD)

22.03.2024

V hudbe nerozlišujem žánre, hudbu delím na takú, ktorá ma zasiahne a potom zvyšok. Tento týždeň astronomicky nastala jar a fakt, že Ján Marton konečne sprístupnil svoje piesne na Spotify, mi (rovnako) spôsobil veľkú radosť. V albume ‘je to len v nás’ ide o demonahrávky, ktoré vznikali v rozpätí rokov 2017 – 2022 a mnohé z nich z počutia dobre poznám. [...]

IONS – Counterintuitive

08.02.2024

Pozoruhodné dielo od pozoruhodných autorov Ions, to je ich druhý album „Counterintuitive“ Je dobré a určite aj potrebné povedať, že hovoríme o kapele z Českej republiky. Progresívne poňatie a vnímanie okolitého sveta pomocou nástrojov a harmónií, ktoré z nich dostávajú, je vskutku obdivuhodné. Hráčsky um, ale aj neutíchajúca múza, ktorá [...]

EÚ / Eurovoľby /

Koľko zarábajú europoslanci? Pôsobenie v EP im prináša tisíce eur aj po odchode do penzie. Aké sú ich právomoci?

03.05.2024 11:49

Europoslanci zastupujú v Bruseli asi 450 miliónov občanov EÚ.

Izrael Gaza vojaci

Bola potvrdená ďalšia vražda rukojemníka v Gaze. Turecko obnoví obchod s Izraelom až v prípade mieru

03.05.2024 11:20

Turecko vo štvrtok zastavilo všetok vývoz a dovoz do a z Izraela s odvolaním sa na "zhoršujúcu sa humanitárnu tragédiu" na palestínskych územiach.

Polícia prehľadáva súdy, bomba

Na bratislavských školách nahlásili bombu. Polícia evakuuje študentov, niektoré rušia vyučovanie

03.05.2024 10:35, aktualizované: 11:32

Výhražný e-mail obdržali vo viacerých školách aj v bratislavskom Starom Meste.

Praha / Policie CZ /

Do českého gymnázia násilne vtrhol neznámy muž, polícia evakuovala študentov

03.05.2024 10:20

Polícia neskôr na Twitteri (X) uviedla, že zadržala podozrivého.

Ján Marton

Niektorí ľudia sa nikdy nezbláznia, tí musia mať ale príšerný život. - Ch. Bukowski

Štatistiky blogu

Počet článkov: 14
Celková čítanosť: 14469x
Priemerná čítanosť článkov: 1034x

Autor blogu

Kategórie