Založ si blog

Radikálne šialení liberáli žnú čo zasiali

Pokus o atentát na premiéra Slovenska, ktorý sa dnes udial je niečím šialeným. To sa píše všade. Žiaľ už sme našli aj komentáre tipu TAK MU TREBA, alebo DOBRÁ SPRÁVA. Takýchto ľudí by som poslal pred súd. Natvrdo. Treba si ale na rovinu povedať, že bez plávajúceho lista na oblohe by nebol vietor. Alebo severák.

Prečo sme ale dospeli až do tohto štádia a aký vietor nám prihnal tieto márnnivé ničoty? Namiesto toho, aby porazení politici a ich propagandistickí kamaráti z médií normálne prijali porážku, opak sa stal žiaľ pravdou. Búšili, hromžili, organizovali protesty, vykrikovali nenávistné heslá. To boli presne tí, ktorí dnešní protest zrušili. Začala by totiž občianska vojna. Som o tom presvedčený. Všetci tí novinári, ktorí aj zlé počasie dávali za vinu Ficovi, by si dnes mali spytovať svedomie!!!

Herci, ktorí namiesto šírenia kultúry premenili svoju prácu na propagandistickú drinu plnej nechutností. Presne títo majú obrazne časť krvi na svojich rukách. Presne títo, ktorí nevedeli prehryznúť demokratické voľby. Dvoje voľby. Noty mali asi veľmi jasné: „Nesmí projít za žádnou cenu.“ Pomohol som si replikou zo známeho filmu PELÍŠKY.

Poďme ale ďalej k dôvodom, ktoré možno viedli k dnešnému ohavnému činu. Veliteľ strany PS, študovaný na prevraty išiel ako píla. Ako dobre namazaný stroj, hoc voľby prehral. Prehral ich svojim spôsobom dva krát. Ale bolo to málo. Zháňal ľudí na námestia a vrešťal a kričal. Rozdeľoval spoločnosť a hecoval ich k nenávisti. A presne toto je výsledok jeho šírenia tolerancie a demokracie. Nielen jeho, menovať by sme mohli viacerých, ale nemá to zmysel.

Počkajme si, čo povedia ďalšie správy o premiérovi a jeho zdravotnom stave. Všetci to odsúdili. Bez ohľadu na politické tričko. Čo je pochopiteľné. Je potrebné si uvedomiť, že za to ale niekto nesie následok. To som popísal vyššie. To že bol strelec básnik, ako som napríklad ja… nie všetci umelci a herci a spisovatelia, tak ako to kážu na svojich protestoch tí spravodliví a pravdiví a tolerantní nie sú na ich strane. Nikdy som nebol na žiadnom proteste, necítil som tak. Som apolitický, nikdy v živote som ešte nebol voliť, hoc mám názor. Minule povedala pani Vašáryová, že voliči Fica sú spodina. Dokonca to v jednej relácii potvrdila. Ak by som ja teraz povedal, že tí ktorí slepo nenávidia sú dnes spoluzodpovední za tento ohavný čin ktorý sa stal? Ale nepoviem to, nemalo by to zmysel a zrejme ani logiku.

Radikálne šialení liberáli žnú čo zasiali. Verím však a chcem veriť, že tento skutok vášne neznásobí, ba práve naopak a všetci konečne precitneme a pochopíme, že tadiaľ cesta nevedie. Môžeme sa normálne baviť. Básnici, nebásnici, modrí, červení. Nemusíme sa milovať a objímať. Rešpektujme svoje názory a nechovajme sa ako väčšina opozície a jej fanúšikov, ktorí ponižovali polovicu Slovenska za iný názor.

Pánovi premiérovi prajem skoré uzdravenie.

Jano Marton

Umelecká obec plná nadľudí

02.09.2024

Robo Papp dostal BAN na jednom nemenovanom hudobnom portáli len za to, že vyjadril slušnou formou svoj politický názor. Neuveriteľné. Stal sa hneď obeťou liberálneho lynču. Je to šialené, kam sme až dospeli. Týmto by som mu chcel vyjadriť podporu. Nehaním žiadnu politickú stranu, nakoľko som ešte nikdy v živote nebol voliť. Nie je však normálne, že ak si niekto povie [...]

Sci-fi z mojej kaviarne na konci sveta

22.08.2024

Píše sa marec 2025. Všetci sú znechutení, lebo už nie sú protesty. Protesty bolo to jediné na čom záležalo a čo dávalo zmysel. V krčmách sa nie je o čom hádať. Slovan postúpil do ligy majstrov a Mbappé sa s Realom Madrid tešia na Prešpork. Je to ale nuda. V politickom bare všetko utíchlo. Protesty z leta mali zmysel. Odhodlaní herci (tí [...]

Chlapček a jeho influenceri

19.08.2024

Neuveriteľné čo sa deje namiesto upokojovania v útrobách politickej scény. Pred nejakým časom bol deklarovaný zmier, pokoj a okrúhle stoly. Lebo ako sa správajú politici, tak aj ľudia a národ. Bol to dobrý plán, ale… Ale nie, my budeme hecovať. Potrebujeme to, máme asi jasný koncept, však pán Michal Šimečka? Obrazne: „Chlapček s pupákmi ejakuluje na národ a [...]

Erdogan

Erdogan vyzval na vytvorenie moslimskej aliancie proti Izraelu

07.09.2024 22:35

Turecký prezident vyhlásením reagoval na smrť aktivistky s tureckým a americkým občianstvom, ktorú zabila izraelská armáda počas protestu.

letisko, vide, schwechat

Muž chcel prepašovať cez rakúske letisko kokaín v opierke invalidného vozíka. Odhalili ho policajné psy

07.09.2024 21:50

Muž vzbudil u polície podozrenie. Tá následne odhalila 14 kilogramov kokaínu v hodnote približne 1,5 milióna eur.

Michel Barnier

Vo Francúzsku vyšli do ulíc tisícky demonštrantov. Nesúhlasia s vymenovaním Barniera za premiéra

07.09.2024 20:26

Na protesty proti Macronovi ešte pred Barnierovým vymenovaním vyzvala ľavica, ktorá síce vyhrala voľby, ale nedostala šancu zostaviť vládu.

nehoda, kúty, hasiči

Mladík šoféroval bez vodičáku, s autom skončil v rieke. So spolujazdcami utrpeli vážne zranenia

07.09.2024 19:29

Po náraze sa auto prevrátilo na strechu. Najmladší účastník nehody mal iba 11 rokov.

Ján Marton

Niektorí ľudia sa nikdy nezbláznia, tí musia mať ale príšerný život. - Ch. Bukowski

Štatistiky blogu

Počet článkov: 34
Celková čítanosť: 40931x
Priemerná čítanosť článkov: 1204x

Autor blogu

Kategórie