Založ si blog

Novinárske porno, alebo masturbácia propagandistického spravodajstva

Propagandistická úderka v rámci spravodajstva TV MARKÍZA sa opäť vyznamenala a ani len na stotinu nezavávahala zase si raz kopnúť v hlavných správach do jedného z najlepších a najrešpektovanejších spisovateľov Slovenska. Do JOŽKA BANÁŠA.

Umierajúci kôň kope z posledných síl a z papule mu ide čudná pena. Tak mi pripadá spravodajstvo TV MARKÍZA. Na niektoré veci cítim, že chcem a budem poukazovať. Dvojnásovný agent ŠTB a Banáš? Nájdený spis v Prahe? Odhalený Denníkom SME? Denník N zase na neho pred pár dňami napísal, že je známym konšpirátorom. Veď to je niečo obludné!!! Že nemá názor ako zradikalizovaná redakcia Denníka N, tak je komšpirátor? To niečim šialene smrdí. Čo bolo vtedy a čo by bolo ak by tam nebol? Na spomínanom zozname. Vieme ako sa žilo a možno si iba chránil rodinu? Nevieme. Tak nebuďme sudcami!

TV MARKÍZA, ako silný nástroj radikálnej propagandy spravodajstva si nedá pokoja. Bude vyplakávať a poukazovať. Len aby aspoň o zrnko viac rozoštvali ľudí. A prečo? No je to úplne jednoduché. Demokraticky zvolený prezident si možno vyberie za poradcu práve pána Banáša a Markíza to nie a nie prijať. Asi má jasné noty.

Ani by som sa nečudoval, keby začali nejaký propagandistickí poskokovia modernej Európy protestovať aj proti Banášovi. To by som prvý krát išiel do davu v tričku s podobizňou Jožka Banáša. Je to už na smiech. Netrpím na povrchnosť. Dokonca ani proti inakosti nemám nič. Rešpektujem iný názor, ale vytáča ma, ak niekto nerešpektuje názor niekoho iného. Ale radšej si budeme masturbovať ego tým, že dáme hlavnú novinársku cenu človekovi, ktorý absolútne a hrubo porušil kódex novinára!!! Toho budeme pomaly blahorečiť. Pán Šimečka st. ktorý nadával Slovákom do svíň a neskutočne pomáha pri rozdeľovaní spoločnosti, dostane hlavnú novinársku cenu? Choré, zvrátené a cez čiaru. Toto už propagandistická úderka spravodajstva nevytiahne v hlavnom spravodajskom čase však? To nie, lebo oni majú pravdu.
Verím, že čas všetko vylieči. I keď som občas na pochybách. Ako umelec by som mal byť spoločensky nestranný, ale nakoľko som primitívne emočný, nedá sa to vždy. Mlčať a prizerať sa. Presne ako dnes.

Týmito riadkami aspoň takto symbolicky zastávam stranu pána JOŽKA BANÁŠA a držím mu po prípadnom boku prezidenta prsty. Nesmierne si ho ako autora vážim. Urobil a robí pre Slovensko kusisko roboty.
Ale to je málo, treba si kopnúť kým sa dá. Ja verím, že sa každý pozrie do zrkadla predtým ako si na niekoho odpľuje, alebo do niekoho kopne.

Majte pekné letné chvíle s hlbšími a či plytšímu pocitmi a emóciami. Slnko beztak, vždy na druhý deň vyjde. Neverte konšpirátorom temna.

JM

Dejiny ľudského gýča

27.09.2024

Môj piaty román DEJINY ĽUDSKÉHO GÝČA je vôbec moja prvá vlastná kniha, ktorej rukopis som prečítal tri krát. Vedome som sa snažil o to, aby každé slovo malo svoje pevné miesto. Aby nebolo navyše, ale naopak ani žiadne nechýbalo. A ako to celé v skratke prebiehalo? Milujem čas keď môžem tvoriť slovom: Neviem sa dočkať večerného ticha, kedy otvorím počítač a [...]

Knihy sú doménou väčšinou bohatších vrstiev obyvateľstva

18.09.2024

Vždy sa pristihnem pri tom, že som šťastný, že som ešte nikdy v tomto živote neodovzdal svoj bezvýznamný hlas žiadnemu politickému subjektu, na podporu ich propagandy. Dokonca sa mi často potvrdzuje aj moja obľúbená veta: Čo politik, to Kokot. Presne ako dnes ráno po zistení ďalších informácií z diania v našom štáte. Mnohí hovoria, že voliť je občianska [...]

Dobré správy :-)

12.09.2024

Môj nový román sa bude volať DEJINY ĽUDSKÉHO GÝČA. Vychádza 11.11.2024 a pokrstím ho 13.11.2024 o 18.00 v BRATISLAVE – SK Vajnorská. Nebude to obyčajný krst. Bude to dvojitý krst, spolu s novým románom Paľka HIRAXA Baričáka, ktorý dostal názov TEOM. A keďže dobrých krstov nie je nikdy dosť, naše romány opakovane pokrstíme aj 5.12.2024 v KOŠŤANOCH NAD TURCOM. [...]

Libanon, Hasan Nasralláh, Izrael, Hizballáh

Biden: Zabitie Nasralláha je spravodlivé, zaslúžil si to. USA odporúčajú Američanom odísť z Libanonu

28.09.2024 20:55

Americký prezident Joe Biden označil v sobotu zabitie vodcu Hizballáhu Hasana Nasralláha za "opatrenie spravodlivosti".

18 szoevetseg aliancia

Maďarská aliancia má nového predsedu - Lászlóa Gubíka

28.09.2024 18:50

Novým predsedom mimoparlamentnej strany Maďarská aliancia sa stal László Gubík. Delegáti strany ho zvolili na sobotňajšom republikovom kongrese.

Peter Pellegrini, Daniel Zmeko, Brezová pod Bradlom oslavy TTX

Pellegrini pozdravil vojakov na oslave Dňa ozbrojených síl, udelil štyri vyznamenania

28.09.2024 17:44

Ozbrojené sily sa stali rešpektovanou inštitúciou a pevnou garanciou obranyschopnosti SR, uviedol prezident Peter Pellegrini.

Czech Republic Presidential Election

Voľby do českého Senátu prvýkrát vyhralo Babišove ANO, ale vláde väčšina zostala

28.09.2024 17:21

Hnutie ANO českého expremiéra Andreja Babiša prvýkrát od svojho vzniku vyhralo voľby do Senátu.

Ján Marton

Niektorí ľudia sa nikdy nezbláznia, tí musia mať ale príšerný život. - Ch. Bukowski

Štatistiky blogu

Počet článkov: 38
Celková čítanosť: 46664x
Priemerná čítanosť článkov: 1228x

Autor blogu

Kategórie